Logga för P-Skadecentrum

Lackering i Göteborg

P-Skadecentrum har erfarenhet av att reparera och lacka plåt- och lackskador sedan början av 80-talet. Idag är vi tre stycken som jobbar i vår toppmoderna lackering där vi endast använder Duponts miljövänliga material i vår gasdrivna lackbox.

Billackering
Vi utför mc- och billackering med miljövänlig Cromax-lack. Så är du trött på din bils färg har du kommit rätt! Vi är en kontrollerad skadeverkstad (KSV) och vi är anslutna till MRF, vilket ställer krav på garantier och kundskydd. Förutom att lacka så riktar vi även bucklor.

Motivlackering
Motivlackering går till så att du skickar in en grov skiss till oss eller ringer och beskriver din idé så hjälper vi dig att utveckla den. Därefter får du ett prisförslag av oss. Godtar du det så går vi vidare och gör en detaljerad skiss och sedan är det snart klart. Genom motivlackering får din bil eller mc ett individuellt utseende, ett bra sätt att göra reklam för firman.

Spotrepairs
En teknik inom lackering anpassad för mindre plåt- och lackskador på bilens kaross- och plastdetaljer. Metoden är mycket miljövänligare en traditionell billackering samt sparar tid och pengar för dig som kund. Som namnet antyder så handlar processen om att en punktlagning utförs över den skadade delen.

Kontakta oss för mer info om hur vi kan hjälpa dig med billackering i Göteborg.

Oss lämnar du alltid nöjd!

Lackhallen på P-Skadecentrum

P-Skadecentrum AB - Aröds industriväg 64 B - peter@buckla.se